Venray Big Business Smedts Bedrijfshallen: Bouwen aan jouw droom

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2024

Smedts Bedrijfshallen, opgericht in 2013, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, bouw en renovatie van bedrijfshallen. Van prefab systeembouwpakketten en vergunningsaanvragen tot engineering activiteiten en bouwwerkzaamheden; het bedrijf doet met haar geavanceerde machinepark en meerdere montageploegen alles compleet in eigen beheer.


Dit heeft als voordeel dat Smedts Bedrijfshallen in zeer korte tijd slimme en circulaire bouwprojecten van A tot Z op kan leveren, die voldoen aan de hoogste bouweisen volgens het bouwbesluit.

Ondernemen doen we samen

Jij wilt een nieuw bedrijfspand realiseren. Maar hoe draagt dit bedrijfspand verder bij aan (de organisatie van) het bedrijf? Hoe zien de productieprocessen, looproutes, ingangen voor personeel en/of klan-ten eruit? En welke werkzaamheden moeten gedaan worden om dit zo optimaal mogelijk in te richten? Wij denken graag met jou mee over deze vragen, zodat wij het ontwerp van jouw nieuwe bedrijfspand op de beste manier mogelijk kunnen laten inspelen op jouw wensen én (toekomst)plannen.

Voor daadkrachtige ondernemers

Bij Smedts Bedrijfshallen draait alles om twee dingen: ondernemers en daadkracht. Dat zijn niet alleen woorden die je dagelijks in onze organisatie voorbij hoort komen, maar ze beschrijven ook perfect wie we zijn én wie we het liefst helpen: ambitieuze ondernemers zoals jij. We snappen dat je bedrijfshal meer is dan alleen een stapel stenen; het is de plek waar jouw dromen vorm krijgen. Daarom zetten we ons 100% in om plekken te bouwen waar jij je helemaal thuis voelt, plekken waar jouw daadkracht en dromen echt worden.

Samen bouwen aan jouw toekomst

Bij Smedts Bedrijfshallen helpen wij jou om aan je droom te bouwen. We zorgen voor sterke, duurzame constructies waar jouw bedrijf kan groeien. Met alle kennis en gereedschap in huis en een team dat echt luistert naar wat je nodig hebt, bouwen we niet zomaar een pand; we bouwen jouw toekomst.

Alle benodigde kennis en gereedschappen in huis

Wij hebben de volledige horizontale en verticale integratie in huis: van ontwerp en engineering tot aan de uitvoering en realisatie. Dit doen wij allemaal met onze eigen machines en binnen onze eigen organisatie. Smedts Bedrijfshallen denkt met jou mee van a tot z.

smedts.nl
 

delen:

Noord-Limburg Business nr 4 2024

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by