Bol Adviseurs: Vooruitzicht door inzicht

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2024

Heb jij als ondernemer wel eens nagedacht over je ultieme droom na je pensioen? Hoe je je kinderen voorbereidt op de toekomst? Wat je grootste risico is als je relatie eindigt? En wat je nog tekort komt om lang en gelukkig oud te worden?


Ivan Maes, werkzaam als partner bij Bol Adviseurs, legt uit hoe Bol ondernemers helpt om "hun levenswerk" in kaart te brengen: "Bij Bol geloven we sterk in het belang van het volledig in kaart brengen van zowel de persoonlijke als zakelijke aspecten van het ondernemerschap. We beginnen met het verkennen van dromen, ambities, wensen en uitdagingen, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Door deze holistische benadering kunnen we een gedegen strategie opstellen die niet alleen de onderneming versterkt, maar ook rust en zekerheid brengt voor de ondernemer en zijn familie, nu en in de toekomst."

Analyse en inventarisatie

Het proces gaat verder met een grondige analyse en inventarisatie van de huidige situatie en toekomstige doelen, aldus Ivan. "Vervolgens gaan we samen met de ondernemer kijken naar welke keuzes er gemaakt kunnen worden om de vooraf bepaalde doelen te bereiken. Dat kan gaan over financiële planning of strategische keuzes binnen het bedrijf, maar ook de persoonlijke ontwikkeling van de ondernemer zelf blijft niet onderbelicht."

Persoonlijke aspecten

Voor Bol Adviseurs is het essentieel om ook de persoonlijke aspecten van de ondernemer mee te nemen. "Een ondernemer is meer dan alleen zijn bedrijf. Door ook de persoonlijke ambities en uitdagingen in kaart te brengen, kunnen we een gebalanceerde aanpak bieden die niet alleen risico's beperkt en zakelijk succes bevordert, maar ook bijdraagt aan het welzijn van de ondernemer en zijn directe omgeving."

Duidelijke strategie

Ivan deelt dat klanten vaak meer rust en zekerheid ervaren na het traject. "Ze hebben een duidelijke strategie voor ogen en weten welke stappen ze moeten nemen om hun doelen te bereiken. Dit leidt tot betere besluitvorming, groei van het bedrijf en meer voldoening op persoonlijk vlak. Aan ons de taak om een volledig beeld te creëren en de voortgang meetbaar en inzichtelijk te maken. Kortom, doen wat nodig is om zowel zakelijk als privé in topvorm te komen."

Holistische benadering

Hij ziet een positieve toekomst voor deze onderscheidende aanpak. "Ik geloof dat de vraag naar deze holistische benadering alleen maar zal toenemen. Ondernemers worden steeds bewuster van het belang van een gebalanceerde aanpak tussen werk en privé. Door continu te blijven innoveren en inspelen op de veranderende behoeften van onze klanten, willen wij onze rol als adviseurs verder versterken en bijdragen aan duurzaam succes voor onze klanten en hun ondernemingen."

 

Bol Adviseurs is een full service adviesbureau met een rijke historie. De afgelopen jaren hebben steeds meer klanten uit de regio Venlo ons gevonden, waardoor een locatie aan de zuidrand van ons werkgebied wenselijk werd. Volledig in lijn met de doelstelling om letterlijk en figuurlijk dichtbij klanten te staan.

Durf jij aan de slag te gaan met je eigen levenswerk? Wij ontvangen je graag aan de Noorderpoort 7 te Venlo: de koffie staat ook hier altijd klaar!

Kijk voor meer informatie op www.boladviseurs.nl.
 

delen:

Noord-Limburg Business nr 4 2024

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by