De Stijl Van: Joyce van Biljouw, Movebright

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2024

In de rubriek 'De Stijl Van' wordt een ondernemer uit de regio Noord-Limburg gekleed door de Fashion Guides van modezaak Jansen-Noy. Ditmaal is Joyce van Biljouw van Move(b)right aan de beurt.

Fotografie: Laurens Eggen


Joyce heeft sinds 2021 haar eigen leefstijlpraktijk, gericht op fysieke en mentale gezondheid. "Ik help zowel particulieren als medewerkers uit het bedrijfsleven met het bevorderen van hun vitaliteit. Daarbij besteed ik aandacht aan voeding, beweging en nachtrust, maar ook stress en mentale weerbaarheid."

Joyce draagt graag veel kleur. "Wanneer ik thuis achter de computer zit, kies ik een t-shirt en een broek met sneakers. Tijdens afspraken met cliënten draag ik het liefst casual kleding zoals een comfortabel, sportief colbertjasje met een spijkerbroek of een jumpsuit. Ga ik op bedrijfsbezoek, dan ga ik voor een jurk of een pak met een hippe laars of sneaker. Ik merk wel dat ik steeds dezelfde setjes uit de kast trek. Ik zou graag eens iets anders willen proberen. Ook vind ik het lastig om broeken met de juiste pasvorm te vinden."

Op basis van deze input zocht Fashion Guide Ellen voor Joyce drie outfits uit, waarbij kleur juist wat minder de boventoon voert.




Outfit 1: Casual in grijs

Voor de eerste foto trekt Joyce een grijze blouse met witte verticale strepen aan. De onderzijde en de ballonmou-wen zijn afgezet met wit kant met een uitgebreid floraal motief. De jeans heeft wijde, lange pijpen die de benen optisch langer maken. De lengte van de blouse legt het accent op de taille. Eronder draagt Joyce korte laarzen met zilveren slangenprint en een kleine, lage hak. "Ik draag graag mooie, opvallende stukken die ik combineer met een spijkerbroek. De blouse viel me meteen op en heb ik zelf uit het rek getrokken. Dit is een mooie outfit voor afspraken met cliënten."

 

Outfit 2: Business casual in denim

Bij de tweede outfit speelt denim de hoofdrol. Joyce draagt een blouse met een kraag, grote strik en middelgrote, ronde knopen. De strik is wat meer opzij geknoopt voor een speels detail. De jeans met lange, wijde pijpen heeft grote, schuine zakken, met daarachter aan beide zijden een diagonale rits. De brede band legt het accent op de taille. De ritsen, strik en decoratieve zakken aan de achterzijde zijn afgezet met goudkleurige, metalen hartjes. Ook de instappers zijn goudkleurig en voorzien van een brede sierband van gedraaid, gemarmerd kunststof. "Ik vind het vaak lastig om de juiste jeans te vinden. Deze zit erg goed dankzij de stretchstof. Deze set had ik zelf niet uit het rek getrokken, maar het staat me erg goed."




Outfit 3: Business met een twist

Voor de derde foto draagt Joyce een olijfkleurig pak van stretchstof met daaronder een witte top. Het jasje heeft aan de achterzijde een diagonale split die over de gehele lengte doorloopt. De beide delen worden bijeengehouden met een riempje. De broek valt ruim en heeft een split aan de buitenzijden van de pijpen. De witte sneakers maken de sportieve look af. "Ik vind dit een mooie business look. Dit kan ik zo dragen tijdens een bedrijfsbezoek of een netwerkbijeenkomst. Ik vind de outfits zeer geslaagd en heb zeker nieuwe inspiratie opgedaan."
 

delen:

Noord-Limburg Business nr 4 2024

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by