Venray Big Business: Beursnieuws

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2024

Beursvloer open: 16:00 21:00 uur

De beursvloer is gesitueerd in de foyer beneden en in de theaterzaal. Meer dan zeventig exposanten wachten op jou!

Inspiratiesessies in contentroom + foyer boven

We hebben vier prikkelende lezingen voor je in petto. Aanmelden is niet nodig. Loop naar binnen en laat je inspireren!



16:45 17:15 uur

Lezing: Duurzaamheids-update voor ondernemers!

Spreker: Dennis op het Veld van Gemeente Venray

Duurzaamheid anno 2024. Wat kun (en moet) jij doen als ondernemer en wat levert het je op? Wat zijn de huidige ondersteuningsmogelijkheden vanuit de overheid? Welke nieuwtjes op het gebied van energiebesparing zijn er? Dennis op het Veld, energieconsulent van de Gemeente Venray, neemt je mee in deze ontwikkelingen tijdens deze sessie op Venray Big Business.




19:00 19:30 uur

Lezing: Wat kan AI voor jouw bedrijf betekenen?

Spreker: Sandrino Kelders van Effecty | dare to be digital

De wereld is in de ban van AI. Maar wat is het nu echt? Hoe werkt het? Wat kun je er concreet mee in je (mkb-)bedrijf? En waar moet je op letten als je het toepast? Sandrino Kelders van Effecty.nl neemt jullie mee in de wereld van AI. Hij maakt het begrijpelijk en vertaalt het naar jullie dagelijkse ondernemerspraktijk. Een lezing die je niet wilt missen!




20:00 20:30 uur

Lezing: Datagedreven ondernemerschap

Spreker: Bram Kilsdonk van Feitenkennis

Ontdek de kracht van datagedreven ondernemerschap tijdens deze lezing door Feitenkennis tijdens Venray Big Business. Leer hoe je inzichten uit jouw bedrijf kunt inzetten om strategische beslissingen te onderbouwen, kosten te optimali-seren en concurrentievoordeel te behalen. Deze sessie biedt praktische inzichten en concrete voorbeelden om meer uit je bedrijf te halen door middel van data en feiten. Dus ben jij benieuwd wat datagedreven ondernemerschap inhoudt? Kom dan naar deze lezing om 20.00 uur.


  

20:20 21:00 uur

Afsluitende inspiratiesessie | foyer boven - Venray Big Business meets Jera On Air

Sprekers: Sjoerd Ewals, Willy Hubers en Wout Gommers, organisatie Jera On Air

Festival Jera On Air uit Ysselsteyn bestond dit jaar dertig jaar en vierde dat met een jubileumeditie van vier dagen. Met 15.000 bezoekers per dag is dit festival de grootste in haar scene. Samen met grote bands als Electric Callboy, Dropkick Murhphys en The Prodigy zorgen ruim 1200 vrijwilligers voor de perfecte festivalbeleving. Wij gaan hierover in gesprek met de organisatie van Jera On Air. Wat komt er allemaal kijken bij de organisatie van zo'n festival? Wat is de impact van zo'n fes-tival op de Ysselsteynse bevolking? En welke samenwerkingen/kansen liggen hier voor het lokale bedrijfsleven?

Netwerkborrel: 21:00 - 00:00 uur

Vanaf 21:00 uur mogen de voetjes van de vloer tijdens onze afslui-tende netwerkborrel met DJ voor exposanten én bezoekers. Locatie: foyer boven.

 

delen:

Noord-Limburg Business nr 4 2024

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by