Venray Big Business: Welkomstwoord

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2024

Het is precies een maand tot 19 september als ik dit voorwoord schrijf. Voor de vierde keer staat Venray Big Business op het programma in Schouwburg Venray. Dat betekent dat we volgend jaar ons eerste lustrum vieren en dat de editie in 2025 een speciale gaat worden. Op de achtergrond worden de eerste voorbereidingen hiervoor al getroffen. Maar eerst natuurlijk volledig het vizier op de aankomende editie van de beurs.

Veel belangstelling

De beursvloer van Venray Big Business is al enige tijd volledig uitverkocht. Dat betekent dat meer dan zeventig bedrijven en organisaties uit de regio klaar staan om jou te ontmoeten in de Venrayse schouwburg op donderdag 19 september. Zij komen graag in contact om nieuwe samenwerkingen tot stand te brengen en elkaar te helpen. Regionaal ondernemerschap staat centraal waarbij veelal de eigenaren van de bedrijven met trots op de stands aanwezig zijn.

Divers programma

Wat mag je verwachten? Van aanbieders op het gebied van duurzame energieoplossingen tot specialisten op online mar-keting gebied en van financiële dienstverlening tot automotive partijen. Ook zijn er verschillende interessante lezingen, de inhoud daarvan vind je verderop in deze special. We sluiten de dag af met een spetterende netwerkborrel voor exposanten en bezoekers. Er is eigenlijk geen reden om niet te komen, dus ik hoop ook jou te zien op 19 september!

Robert Hoelen

Eigenaar Omzetters

Organisator Venray Big Business


Wat: Venray Big Business

Wanneer: donderdag 19 september

Waar: Schouwburg Venray

Voor wie: ondernemers, professionals en studenten

Tijden: Beursvloer open: 16:00 - 21:00 uur

Netwerkborrel: 21:00 - 00:00 uur

Entreetickets: kosteloos, registreren via venraybigbusiness.nl

Organisatie: Omzetters


 

delen:

Noord-Limburg Business nr 4 2024

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by