Zakenautotestdag Noord-Limburg Business: Testverslag Toyota C-HR Hybrid 200 GR Sport

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2024



Dealer: Mengelers Automotive Venlo
Afgevaardigde tijdens testdag: Rob Tillmans




Bram Kilsdonk:

"Als ik de resultaten voor deze auto samenvat, kan ik kort zijn. De C-HR is sportief, heeft een goed design, is strak en lijkt eenvoudig maar bijzonder vormgegeven, heeft een mooie headupdisplay, levert goede en sportieve prestaties en is zijn geld meer dan waard."

Alwin Sahr:

"De C-HR is eigenzinnig en modern ont-worpen. De auto is goed afgewerkt, al is het interieur iets minder flamboyant dan de buitenkant. Het comfort is goed en de auto rijdt prettig. De bagageruimte is ruim voldoende. Op de besturing en wegligging is niets aan te merken, de prestaties zijn goed. Ik was posi-tief verrast over de prijs, je krijgt veel waarde voor relatief weinig geld."

Edward Verheijen:

"Opvallend, onderscheidend en eigenzinnig; zo ziet de Toyota C-HR er in mijn ogen uit. De afwerking is degelijk, de beleving is sportief en innovatief. Dat geldt ook voor het interieur, sportief en comfortabel. Het zitcomfort is goed, er is voldoende ruimte voor een gezin. Besturing en wegligging zijn solide, je voelt je veilig en comfortabel. De aandrijving is bijzonder; er is geen 'overschakeling' en dat is even wennen, maar best aangenaam. Mijn eindcijfer is een 8."

Yvo Heitling:

"De uitstraling is sportief en de lijnen zijn strak. De afwerking is hoogwaardig en ook in comfort scoort de C-HR goed. De interieursfeer klopt ook, het dashboard is mooi. Het zitcomfort is matig, ik ben met 1.95 meter lang en dat geeft problemen. De besturing en de weglegging zijn heel goed en datzelfde geldt voor de prestaties van de motor en de versnellingsbak. De elektronische functies zijn ook goed, alhoewel de 'zelfrijden'-functie wel even wennen is. Deze Toyota barst van de technische functies, het merk loopt er in voorop."

 

Specificaties

Merk: Toyota

Model: C-HR

Uitvoering: Hybrid 200 GR SPORT Première Edition

Cilinderinhoud: 1.987 cm3

Vermogen: 197 pk

Transmissie: CVT

Verbruik: 4,8 l/100 km of kWh

CO2-uitstoot: 111 g/km

Ledig gewicht: 1450 kg

Inhoud laadruimte: 364-428 l

Vanafprijs (excl. btw): €30.438

Prijs testauto (excl. btw): €44.295

Leasetarief van af: €821,54 (excl. btw, 48 mnd., 20.000 km/jaar)


 

delen:

Noord-Limburg Business nr 3 2024

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by