Geslaagde tweede editie Noord-Limburg Business Golf Challenge

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2024

 



Donderdag 13 juni 2024 organiseerde Noord-Limburg Business samen met Golfbaan de Golfhorst de Noord-Limburg Business Golf Challenge 2024.


Fotografie: Kiki Jaspers



Er werd door veel deelnemende teams uit het bedrijfsleven gestreden voor de felbegeerde prijzen die te winnen waren. Bij binnenkomst ontving elke deelnemer een hele ruige gepersonaliseerde waterfles gemaakt door Werktuig uit Venlo.



Tussen het spelen van de holes door werd er per flight een chipping wedstrijd gehouden. Deelnemers moesten chippen in de bakfiets van Dekkers Business Bikes en maakten zo kans op een maand lang gratis elektrisch fietsen voor de hele flight.



Tijdens de wedstrijd werd er een lichte business lunch op het terras geserveerd. De challenge werd afgesloten met een borrel waarbij alle gelegenheid was om te netwerken. Na de prijsuitreiking kon iedereen genieten van een heerlijke luxe tapas barbecue.



De winnaars:

-    Beste flight met chippen: A.W.I. Isolatie B.V. Appie Weijs
-    Neary dames en heren: Ger Poels (BMW reistrolley De Maassche Venlo)
-    Longest Dames: Jacqueline Drost (twee greenfees Golfhorst)
-    Longest Heren: Nathan Costello (twee greenfees Golfhorst)



-    1ste Texas Scramble wedstrijd: Culinary Taste Carrier Systems en True Spices (interview in Noord-Limburg Business t.w.v. €1650)



-    2de Texas Scramble wedstrijd: Bouwbedrijf Bert Stamfort (deelname voor vier personen aan de Jubileum Finals op de Swinkelsche Golf)



-    3de Texas Scramble wedstrijd: Werktuig (sponsorbord op hole 10 Golfhorst)



We kunnen terugkijken op een geweldige dag en de eerste aanmeldingen voor de derde editie 2025 zijn al binnen. Iedereen bedankt voor de deelname en natuurlijk ook grote dank aan het personeel van de Golfhorst voor de geweldige service en gastvrijheid.


 Organisator en media-adviseur Ruud Janssen

 
delen:

Noord-Limburg Business nr 3 2024

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by