Zakenautotestdag Noord-Limburg Business: Testverslag smart #3 Brabus

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2024



Dealer: Smeets Autogroep
Afgevaardigde tijdens testdag: Gerben van Beek

 


 

Mark Corneth:

"Dit is een verbetering ten opzichte van het vorige model; sportiever en completer. De smart is netjes afgewerkt, het interieur is clean en modern. De 'one pedal drive' is erg gevoelig, vooral op de snelweg. De wegligging is lekker strak, de smart presteert goed en is snel. De elektronische functies lijken het beste wat er op de huidige markt te krijgen is, alles is via het scherm te besturen. De snelheid waarmee het scherm reageert is bijzonder, net als de dodehoekcamera."

Edward Verheijen:

"Een verrassende look; sportief, eigentijds en volwassen, kortom een stoere verschijning. De afwerking is tegelijk degelijk en innovatief, het voelt allemaal robuust aan. Het interieur is geheel in lijn met de buitenkant, sportief en goed afgewerkt. De smart biedt voldoende opbergruimte, alleen in de middenconsole is dat wat minder het geval. De bagageruimte is prima, conform verwachting. De auto combineert een soepele bestu-ring en een strakke wegligging. De elektronische functies zijn gemakkelijk te bedienen, gebruiksvriendelijk maar de menu's zien er op de een of andere manier toch speels uit."

Alyssa Vos:

"Het design is super, met een juist evenwicht tussen rustig en druk. De afwerking en de kwaliteitsbeleving zijn goed, het interieur is prachtig, het zitcomfort is ook goed. De ruime opbergmogelijkheden maken van de smart een gezinsauto. Besturing en wegligging zijn in orde. De prestaties zijn prima, de elektronische functies zijn compleet. Opvallend vind ik dat je de snelheid in het raam kunt aflezen. De prijs is normaal, de smart is volgens mij een 9+ waard."

Wesley Coenen:

"Het design is heel mooi en zijn rode kleur maakt het plaatje compleet. De afwerking en de kwaliteitsbeleving zijn degelijk, alles voelt soepel aan. De smart is ook binnenin goed uitgerust met onder andere een mooi middenconsole en rode accenten. Het zitcomfort is degelijk, de opbergmogelijkheden ruim voldoende. De besturing en wegligging zijn goed, maar niks bijzonders. Dat geldt ook voor de prestaties, soepel maar niet speciaal. Het display is mooi, misschien nog wat onwennig, maar de auto is rijk uitgerust met elektronische functies."

Specificaties

Merk: smart

Model: #3

Uitvoering: Brabus

Vermogen: 428 pk

Verbruik: 17,6 kWh/100 km

Ledig gewicht: 1910 kg

Inhoud laadruimte: 370-1160 l

Vanafprijs (excl. btw): €42.062

Prijs testauto (excl. btw): €42.062

Leasetarief vanaf (excl. btw, 48 mnd., 20.000 km/jaar): €731


 

delen:

Noord-Limburg Business nr 3 2024

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by