De Stijl Van: Robert Hoelen, Omzetters

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2024

In de rubriek 'De Stijl Van' wordt een ondernemer uit de regio Noord-Limburg gekleed door de Fashion Guides van modezaak Jansen-Noy. Ditmaal is Robert Hoelen van Omzetters aan de beurt.

Fotografie: Laurens Eggen

Robert Hoelen organiseert regionale ondernemersbeurzen in Zuidoost-Nederland, zoals bijvoorbeeld Venray Big Business en Venlo in Business. Zijn kledingstijl omschrijft Robert als casual. "Meestal draag ik een spijkerbroek met sneakers met daarop een trui, polo of overshirt. Afhankelijk van de klanten die ik bezoek, trek ik soms een jasje aan. Op beursdagen draag ik bijna altijd een jasje."

Fashion Guide Ingrid zocht voor Robert drie outfits uit: casual, business casual en chique. Blauw, een kleur die Robert net als andere ondernemers veel draagt, bleef in de rekken hangen.



Outfit 1: Casual in lichte tinten

De eerste outfit ligt qua items dichtbij Roberts eigen kledingstijl. Hij draagt een wit overshirt met daaronder een donkerbeige t-shirt. De chino heeft een lichtbeige kleur. De lichtbruine sneakers zijn voorzien van blauw-wit omrande grijze vlakken en donkere veters. Ingrid: "Lichte kleuren staan Robert erg goed. Bovendien kun je het overshirt in de zomer prima als jas dragen. Onder het overshirt kun je het beste een t-shirt of polo dragen; een v-hals is passé." Robert moet wennen aan de lichte kleuren. "Maar ik vind het zeker een leuke outfit. Zelf zou ik uit gewoonte wellicht eerder voor een spijkerbroek kiezen."



Outfit 2: Business casual in grijs

De tweede set bestaat uit een grijs pak van een linnen-katoenmix. Daaronder draagt Robert een donkerblauwe polo en zwarte loafers met een dikke, witte zool. Ingrid: "De broek is wat wijder en heeft een wat bredere omslag, dat past bij het modebeeld van nu. De opgestikte zakken zorgen voor een leuk detail. Deze kleur grijs heeft een donkerblauwe ondertoon, dat maakt de kleur wat warmer en dus prima voor de zomer." Robert is aangenaam verrast en vindt de kleur goed staan. "Ik dacht dat grijs mij bleek zou maken. Ik zie mezelf deze outfit wel tijdens een beursdag dragen."



Outfit 3: Chique in groen

Voor de derde outfit koos Ingrid een groen gemêleerd pak van wolmix, met daaronder een wit overhemd. De groene veterschoenen maken het geheel af. Ingrid: "Groen is het nieuwe blauw en die kleur zie je nu veel in de rekken hangen. Bovendien staat groen Robert heel goed. Wat betreft de schoenen heb ik bewust gekozen voor een lichte kleur in plaats van de geijkte cognac-kleur. In deze outfit gaat de lichte kleur van het pak over in de schoenen en dat creëert lengte. Ben je lang, dan kun je er juist voor kiezen om de lengte te breken met een schoen in een andere kleur." Robert: "Het pak staat goed en heeft een zomerse kleur. Ik vind het echt iets voor een gelegenheid. Ik vond het erg leuk om mee te doen en ben er blanco ingegaan. Het resultaat is zeer geslaagd."
 

delen:

Noord-Limburg Business nr 3 2024

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by