Nieuws

16-10-2024 09:28

Green World Kunstplanten: wel sfeer, geen onderhoud



Veel mensen denken nog dat er maar twee opties zijn voor kantoorplanten en interieurbeplanting. Namelijk echte planten die iemand moet verzorgen (wat dan meestal niet gebeurt) of lelijke kunstplanten. Maar het goede nieuws is: er zijn tegenwoordig ook hele mooie en realistische kunstplanten.


Voor veel zakelijke ruimtes zijn kunstplanten de perfecte oplossing. Veel mensen zijn echter niet bekend met de betere kunstplanten. Een veel gehoorde uitspraak in de showroom is dan ook: 'Ik zie het meteen, dit is wel even andere kwaliteit dan ik op veel plekken gezien heb.'

Sterk toegenomen kwaliteit

De laatste twee tot drie jaar is de kwaliteit van kunstplanten enorm toegenomen. In het betere segment hebben de planten de meest realistische details, zoals echte houten stammen, een natuurlijke mix aan kleurtinten en fijne details in het blad. Ze zijn hierdoor op het oog niet van echt te onderscheiden.

Planten brengen sfeer en uitstraling

Planten in het interieur zijn tijdloos en dat is niet voor niks. Planten brengen direct rust, sfeer en uitstraling in een ruimte. In veel zakelijk ruimtes is onvoldoende tijd voor goed onderhoud. Het gevolg: blaadjes op de grond en bruine planten. Vervolgens worden ze dan maar weggehaald en staat er niks meer. Zonde, je weet nu dat er een goed alternatief is.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of een be-zoek aan de showroom, neem contact op met de specialis-ten van Green World Kunstplanten.

www.greenworld-kunstplanten.nl
 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by