Nieuws

07-10-2024 08:18

Lancering ARCH effect: Een nieuwe benadering van organisatieontwikkeling

Na zeven waardevolle jaren als ondernemer bij Change HR, kondigt Rachel Beterams met trots de lancering aan van haar nieuwe bedrijf: ARCH effect. ARCH begeleidt organisaties bij hun groei en ontwikkeling en versterkt de verbinding tussen mens en organisatie.

"ARCH richt zich op organisaties die zich in een fase van groei of transformatie bevinden en biedt maatwerkoplossingen voor uitdagingen op het gebied van groei, veranderingsprocessen en het ontwikkelen van een vernieuwd perspectief op bedrijfsvoering", legt Rachel Beterams uit. "Dit vanuit de volgende missie: Positieve Impact creëren door Beweging en Verandering in  mens en organisatie op gang te brengen met een Rimpeleffect."

Drie pijlers van ARCH effect:

1. Organisatieontwikkeling
ARCH effect werkt projectmatig en integraal aan de ontwikkeling van organisaties door, samen met directies, managementteams en medewerkers, te bouwen aan de organisatie. Vanuit het unieke ARCH effect-model ligt de focus op thema's als: Visieontwikkeling, Leiderschapsontwikkeling, Persoonlijke groei, Organisatie(her)inrichting, Duidelijkheid in rollen en functies, Cultuur van aanspreekbaarheid en HR-optimalisatie.

2. Advies & Inspiratie
ARCH biedt organisaties strategisch advies en inspiratie, variërend van het managen van groei en het ontwikkelen van visie en strategie tot het verbeteren van organisatiecultuur en -structuur. ARCH biedt frisse ideeën en nieuwe inzichten om bedrijven te helpen met hun veranderingsprocessen.

3. Heidagen & Retrosessies
ARCH ondersteunt directie- en managementteams door middel van heidagen en retrosessies. Deze sessies zijn bedoeld om terug te blikken op prestaties en processen, en geven organisaties concrete handvatten om efficiënter en effectiever samen te werken aan toekomstige strategische doelen.

"Als vernieuwer en gecertificeerd Businesscoach, met jarenlange ervaring als Organisatieontwikkelaar en Strategisch HR Manager, zet ik mij in om organisaties en hun mensen te begeleiden naar een toekomst waarin zij kunnen groeien en floreren. Mijn aanpak is vernieuwend, prikkelend en vooral betekenisvol. Daarnaast werk ik samen met een netwerk van experts voor advies, inspiratie en ondersteuning op maat."

Kijk voor meer informatie op www.archeffect.nl
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by