Nieuws

03-10-2024 16:16

ALARM! Je bedrijf is aangevallen met ransomware en álle bestanden zijn versleuteld!

Wat nu? Het klinkt als een nachtmerrie, maar helaas is het een realiteit die veel bedrijven overkomt. De sleutel om verdere schade te voorkomen? Actie! En dat leer je het beste door het zelf te ervaren. Daarom nodigen we je uit voor de Cyber Boost Trainingen, waar jij en je mede-ondernemers worden ondergedompeld in een hyperrealistische cybercrisis.

Op dinsdag 29 oktober in Venlo en donderdag 31 oktober in Urmond, organiseren Platform Veilig Ondernemen (PVO) Limburg en Regitel de Cyber Boost Training, waarin experts van het CCRC een realistische ransomware-aanval simuleren. Jij krijgt een rol toebedeeld en vervolgens gaan we samen verdere schade voorkomen. Zo weet jij wat je moet doen wanneer je slachtoffer wordt en kun je heel veel (financiële) schade beperken.

Data en Locaties:

  • Venlo: Dinsdag 29 oktober, 16.00 – 19.00 uur
    Locatie: Van der Valk Hotel Venlo
  • Urmond: Donderdag 31 oktober, 16.00 – 19.00 uur
    Locatie: Van der Valk Hotel Urmond

Waarom deelnemen?

De cijfers liegen er niet om: ransomware-aanvallen namen wereldwijd fors toe in 2023, met maar liefst 4.399 geregistreerde aanvallen en een recordbedrag van 1,1 miljard dollar aan losgeld. In Nederland kreeg maar liefst 71% van de MKB's te maken met een vorm van cybercriminaliteit (bron: ABN AMRO 2024). Daarom is het nú tijd om te investeren in kennis, houding en gedrag rond cybercriminaliteit.

Deelname en kosten

  • MKB-ondernemers kunnen gratis deelnemen aan de training. Let op, er is een limiet van 40 deelnemers per sessie, dus meld je snel aan!
  • ICT-bedrijven en leveranciers van cybersecurityoplossingen betalen €250,- voor deelname.

Meld je aan via de onderstaande links:

Kom in contact met ICT-bedrijven en laat je ondersteunen!

Rondom de training is er ook mogelijkheid om te netwerken. ICT-bedrijven en leveranciers van cybersecurity vanuit de Regio Limburg zijn aanwezig voor de MKB doelgroep om in contact te komen en meer kennis op te doen rondom het onderwerp cybersecurity.

ICT-leverancier en geïnteresseerd in een plekje op de ICT-markt?

Wil jij jouw bedrijf presenteren in het kader van cybersecurity in Venlo en/of Urmond? Meld je dan aan bij Sven Kort, Voorzitter Regitel via info@regitel.nl.

delen:

Informatie over de auteur

Peter Cox | | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Algemene voorwaarden Hosted by