Nieuws

03-10-2024 13:42

Gratis kennismakingsweekend evenementenbestemming Venlo

Meetingplanners en eventmanagers kunnen in het weekend van 30 november en 1 december business en pleasure combineren door met hun partner gratis op ontdekkingsreis te gaan in Venlo en directe omgeving. Het Venlo Convention Bureau biedt dan een inspirerend programma aan met een bezoek aan meerdere unieke hotels en evenementenlocaties.

Programma
Op zaterdag 30 november word je om 11.00u ontvangen tegenover treinstation Venlo. Je bezoekt aan de hand van een enthousiaste stadsgids meerdere bijzondere evenementenlocaties in het centrum van Venlo met tussendoor een heerlijke lunch met uitzicht op de Maas. Een deel van de middag heb je samen met andere groepsleden 'vrije tijd' om zelf de historische binnenstad van Venlo verder te ontdekken. In de avond is het samen genieten van een diner en overnachten doe je in een van de betere hotels in Venlo.

De volgende dag ga je na het ontbijt met georganiseerd vervoer de natuurrijke regio ontdekken. De groep bezoekt enkele overnachtingsaccommodaties waaronder een château en je maakt een ontspannende wandeling langs het water in het bos. Er wordt afgesloten met een smakelijke lunch bij een modern gerenoveerde kasteelboerderij.

Op zaterdag staat het bezoeken van unieke evenementenlocaties centraal, met een capaciteit variërend van 12 tot 1000 gasten. Op zondag staat het bezoeken van biijzondere hotels centraal met een capaciteit variërend van 66 tot 85 kamers.

Aanmelden
Aan deelname zijn géén kosten verbonden. Wel is de verwachting dat je serieuze ambitie hebt om in Venlo jouw evenement(en) te organiseren. Meer informatie is te vinden op de website van het Venlo Convention Bureau, waar je je ook kunt aanmelden.
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by