Nieuws

29-09-2020 11:27

Verras je medewerkers, collega's en relaties met een Super Trots op Jou pakket

Ben jij ook zo trots op je medewerkers, collega’s of relaties, omdat ze op hun manier een bijdrage leveren aan een mooie, betere wereld? Door altijd klaar te staan voor een ander? Omdat je altijd op ze kunt bouwen? Omdat ze werken met respect voor mens en milieu? Of gewoon, omdat ze zijn wie ze zijn? Spreek je gevoel van trots en waardering dan uit en verras ze met een Super Trots op Jou pakket. Als vakantiepakket, kerstpakket, relatiegeschenk; onze Super Trots op Jou pakketten zijn altijd passend, voor iedere persoon, voor elk moment.



De pakketten zitten bomvol leuke cadeaus én een cadeaubon waarmee ze hun gevoel van trots ook weer door kunnen geven aan een ander. Met deze cadeaubon kunnen zij via de webshop een gratis geschenk met persoonlijke boodschap voor een ander uitkiezen of een donatie geven aan een goed doel. Zo'n blijk van waardering maakt de wereld direct een stuk mooier!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek de website en laat je inspireren door de verschillende pakketten.

Spreek je trots uit....en breng iets moois op gang!

“Super Trots op Jou” is een initiatief van Weemen web l print l promo. Ontzorgen en er voor elkaar zijn is iets dat bij Weemen vanzelfsprekend is. En vooral in deze onzekere tijden. Want alles wat we vandaag doen, heeft zijn uitwerking op morgen. Laten we samen iets positiefs op gang brengen, onder het motto:‘Een blijk van waardering maakt de wereld mooier’! 



 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by