Nieuws

04-09-2024 08:26

Venray Big Business Werken in Noord-Limburg: Samen zetten we Noord-Limburg op de kaart!

Joost van Wijk en Dirk Craenmehr

Het vacatureplatform 'werkeninnoordlimburg.nl' verbindt werkzoekenden en werkgevers uit de regio. Tientallen Noord-Limburgse werkgevers zijn al te vinden op het platform met als doel om de werkgelegenheid in de regio op de kaart te zetten en werktalent in de regio te houden.


Noord-Limburg

Een regio die barst van het talent, harde werkers en ambitie: welkom in Noord-Limburg! Hier lopen talloze bedrijven voorop in hun eigen vakgebied. En waar de kansen voor een glansrijke carrière voor het grijpen liggen. Het is de regio waar mensen dag in dag uit keihard werken, maar waar je ze niet snel over zal horen klagen of opscheppen. De plek die wordt gekenmerkt door onze gepaste nuchterheid en boerenverstand. Met trots die we allemaal voelen!

Werkgelegenheid

Het vacatureplatform 'werkeninnoordlimburg.nl' brengt werknemers en werkgevers samen en versterkt zo de werkgelegenheid in de regio. "De regio Noord-Limburg barst van het werktalent, maar ook van bedrijven die ontzettend mooie dingen doen", zegt Joost van Wijk, één van de initiatiefnemers van het vacatureplatform. "Vaak weten mensen niet eens welke mooie werkgevers er bij hen om de hoek liggen. Dat is zonde. Wij geven deze bedrijven een podium, zodat werkzoekenden eindelijk kunnen zien wat voor interessante banen en mooie bedrijven hier zijn."

Over het vacatureplatform

'werkeninnoordlimburg.nl' is de eerste plek waar alle vacatures uit de regio samenkomen. Werkgevers krijgen de kans om hun bedrijf op één centrale locatie te profileren en werk-, stage- en vrijwilligerskansen aan regionale werkzoekenden te presenteren. Het ultieme doel hierachter is het in de schijnwerpers zetten van de werkgelegenheid in de regio en het behouden van werkta-lent binnen de regio zelf. Het biedt werkzoekenden een laagdrempelige kennismaking met potentiële werkgevers. Bovendien biedt 'Werken in Noord-Limburg' bemiddeling tussen werkzoekenden en werkgevers indien gewenst. Dit zorgt voor een nog effectievere match en helpt beide partijen om snel en efficiënt de juiste connectie te vinden.

Het aantal bedrijven dat zijn vacatures plaatst op 'werkeninnoordlimburg.nl' groeit gestaag, waardoor het platform blijft bloeien. De vacatures zijn ondertussen al meer dan een miljoen keer bekeken, een bewijs van het groeiende bereik en de effectiviteit van het platform. Naast sollicitaties ontvangt het platform ook tientallen inschrijvingen van werkzoekenden die hun droombaan najagen in hun eigen prachtige regio!

Actiepakket

Omdat het doel is om samen met en binnen onze prachtige regio als een collectief te opereren, biedt het platform alle bedrijven in de regio de mogelijkheid om tijdelijk kosteloos aan te sluiten. Momenteel kunnen regionale bedrijven volledig gratis gebruikmaken van 'Actiepakket A'. Hiermee kunnen ze onbeperkt vacatures en sta-ges plaatsen en verlengen, zonder enige kosten.

Naast het actiepakket wordt ook een zichtbaarheidspakket aangeboden. Met dit pakket wordt een vacature optimaal digitaal onder de aandacht gebracht middels een online campagne met een advertentiecampagne. Hierdoor krijgt de vacature gegarandeerd maar liefst 25.000 extra weergaven op social media.


Voor vragen, extra informatie of een kennis-making met de initiatiefnemers kunt u contact opnemen met Dirk Craenmehr, Joost van Wijk of Johan Daniëls via 077-2084000 of info@werkeninnoordlimburg.nl. Kijk voor meer informatie op Werkeninnoordlimburg.nl.

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by