Nieuws

22-08-2024 11:42

Familiebedrijven Tinnemans Keukens en Berden mode, wonen & meer bundelen krachten

Sinds Patricia Claessen Tinnemans Keukens van haar ouders heeft overgenomen is ze blijven zoeken naar nieuwe uitdagingen die haar bedrijf voorbereidt op de toekomst. Een mooie nieuwe uitdaging is nu gevonden in Heerlen. 

In het oude Schunck gebouw, midden in het centrum van Heerlen, is Berden Mode wonen & meer gevestigd. Op de vraag van familie Berden of Tinnemans samen met meerdere lokale familiebedrijven een uniek woonconceptstore in Limburg wilden realiseren, zei Patricia volmondig ja. "Het is een uniek woonwarenhuis, verdeeld over vier verdiepingen, met een woonbeleving die voor iedereen bereikbaar is. De achterliggende gedachte van dit concept is een totaalbeleving aanbieden waarbij de kracht, expertise en betrokkenheid van de familiebedrijven zelf wordt ingezet. Onderscheidend zijn, elkaar ondersteunen en samenwerken als het kan om gezamenlijk tot een aantrekkelijk en vernieuwend woonwarenhuis te komen.”

Met de nieuwe locatie op de derde verdieping bij Berden in Heerlen is Tinnemans Keukens ook beter bereikbaar voor haar klanten in het zuiden. In Heerlen en omgeving wordt flink ontwikkeld, er is veel werkgelegenheid en daardoor is het ook voor jongeren een aantrekkelijke en interessante plek om te wonen en te werken. De samenwerking met Berden en de andere familiebedrijven in het pand leidt ook weer tot nieuwe kruisbestuivingen en belevingen. Het is een nieuw en aansprekend initiatief dat heel goed past binnen onze bedrijfsvoering, meebewegen met en in een veranderende maatschappij.”

De Concept Store Tinnemans Keukens in Heerlen opent op 3 september. De nieuwe showroom is zo’n 625 m2 groot en een bron van inspiratie voor iedereen die een nieuwe keuken zoekt. Naast maatwerk keukens maakt Tinnemans ook maatwerk in interieurbouw zoals (kleding) kasten, woonmeubels of haard ombouwen. Ook keukenrenovaties en (grotere) projecten voor de zakelijke markt voeren de vakmensen van Tinnemans uit.

Tinnemans Keukens werkt al jarenlang met een team van vakmensen vanuit ‘eigen huis’ voor advies, maatwerk, montage en afwerking. Het leveren van kwaliteit, op alle gebied, staat rotsvast op de eerste plaats. Patricia: “Onze manier van werken is door de jaren heen onveranderd gebleven, ons fantastisch team vormt de basis van een ouderwets degelijke manier van werken en aanpak. En dat werkt. Vroeger, nu en ook in de toekomst.”
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by