Nieuws

29-05-2024 09:55

KLG Europe en ENJOB verkozen tot aantrekkelijkste werkgever van Limburg

Tijdens het Meet the Youngsters partnerevent bij het provinciehuis in Maastricht zijn de winnaars van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg bekend gemaakt. Binnen de categorie Groot Bedrijf werd KLG Europe tot winnaar uitgeroepen. ENJOB viel binnen de categorie MKB in de prijzen.

Om regionale bedrijven onder jongeren te promoten, heeft Meet the Youngsters voor de negende keer de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ georganiseerd. Middels de verkiezing presenteren bedrijven zich aan studerend Limburg en hun omgeving.

De deelnemende bedrijven zijn sinds de start, half januari, fanatiek aan de slag gegaan om te laten zien dat zij de titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2024’ verdienen. Door actief campagne te voeren worden medewerkers, klanten en studenten geënthousiasmeerd om hun stem uit te brengen. Op de website www.aantrekkelijkstewerkgever.nl worden alle deelnemende bedrijven gepresenteerd en konden mensen hun stem uitbrengen en/of een peptalk plaatsen. Tevens is er weer een samenwerking met Qmusic Limburg, waardoor bedrijven zich ook actief op de radio konden promoten en heeft er een Insta Challenge plaatsgevonden onder de koplopers

Dit jaar hebben er meer dan 225 bedrijven meegedaan en zijn er over de afgelopen drie edities per jaar meer dan 8.000 unieke stemmen uitgebracht! Tijdens de finale zijn de winnaars KLG Europe (Groot bedrijf) en ENJOB (MKB) op feestelijke wijze bekend gemaakt. Tegelijkertijd zijn alle deelnemende bedrijven winnaars, doordat ze zich actief in de kijker hebben gezet bij jong talent.

Voor deze verkiezing wordt onderscheid gemaakt tussen MKB en Groot bedrijf. De regiowinnaars zien er als volgt uit:

Categorie Groot Bedrijf:

Regio Noord + Winnaar Limburg: KLG Europe

Regio Midden: Blankers Schoon

Regio Zuid: Perfact Group



Regiowinnaars categorie MKB:

Regio Noord + Winnaar Limburg: ENJOB

Regio Midden: Verkoelen Dakspecialisten

Regio Zuid: RA+ ingenieurs



Bron: De Aantrekkelijkste werkgever van Limburg
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by