Nieuws

19-09-2023 08:07

Limburgse HR Vakdag 'Vitaliteitsreis Live 23' op 28 september

Het event van Netwerk Vitaal Limburg inmiddels niet meer weg te denken in Limburg tijdens de jaarlijkse Week van de vitaliteit is. En ieder jaar groeit het animo. Dit jaar voor de tweede keer georganiseerd bij het VISTA college te Sittard, waar het team van VISTA vitaal met als kartrekker Frank Schoonbrood naar verwachting een kleine 200 aanwezigen zal ontvangen. Onder de aanwezigen zijn onder andere HR en P&O professionals, maar ook partners die binnen de vitaliteitsbranche actief zijn en wederom wordt het gefaciliteerd door een groep studenten van het VISTA college (opleiding management assistent).

Van ijsbaden en ademwerk belevingen tot een sessie ongewenst gedrag op de werkvloer, klankschalenworshop of een les in het opbouwen van een sterk werkgeversmerk. Alles komt aan bod tijdens de zesde editie van het jaarevent. Pauline Verhoef (voorzitter van NVL): “Toen Netwerk Vitaal Limburg werd opgericht in 2017, was vitaliteit op de werkvloer nog relatief onbekend. Zes jaar later weet iedereen wel dat het belangrijk is en dat we er niet omheen kunnen. Al blijft het voor velen een ongrijpbaar iets. En juist dat is onze drijfveer om het onderwerp zo concreet mogelijk te maken. Vanaf het allereerste event was de behoefte van de HR manager duidelijk. Hoe gaan anderen om met de issues waar ik tegen aan loop en welke zaken zou ik ook in mijn organisatie kunnen implementeren? Op dit soort vragen vind je antwoorden op 28 september.”

Theatershow OMDENKEN
Nieuw dit jaar is de theatershow OMDENKEN, die als plenaire sessie de aftrap van de dag is. Verwacht een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen. Het thema vitaliteit is ook door de makers van OMDENKEN steeds meer actueel, dus we vonden een goede match in dit programmaonderdeel.

Uitreiking Awards Vitaal werkgeverschap
Naast de masterclasses, inspiratiesessies en workshop vindt ook de uitreiking van de Awards voor Vitaal Werkgeverschap Limburg tijdens de vakdag plaats. Het programma is een aaneenschakeling van en door Limburgse bedrijven en organisaties op gebied van  vitaliteit, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid. De uitreiking zal zijn om 15 uur, waarna gezamenlijk de dag afgesloten wordt met een drankje. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar.
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by