Nieuws

20-01-2015 13:08

Retaildeskundige Prof. Dr. Cor Molenaar inspireert Midden-Limburgse ondernemers

Cor Molenaar, marketingexpert en tevens hoogleraar bij de vakgroep Bedrijfskunde aan Erasmus Universiteit Rotterdam was maandag 19 januari te gast op de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van VVV Midden-Limburg. De bijeenkomst werd georganiseerd in samenwerking met Rabobank Roermond-Echt en ondernemer Wim Cox.
 
In een inspirerende presentatie deelde Cor Molenaar zijn marketingexpertise, vertelde hij hoe ondernemers het hoofd boven water kunnen houden en hoe een visie kan worden omgezet naar realisatie. “Verhelderend en inspirerend”, zo beschreven velen van de 200 aanwezigen de bijeenkomst die dit jaar plaatsvond bij Foroxity Filmarena in Roermond.
 
Tevens werd deze middag het nieuwe VVV magazine “Midden in Limburg” gelanceerd. Het magazine heeft in 2015 een metamorfose ondergaan. Het bevat korte artikeltjes en interessante informatie voor zowel toerist recreant als eigen inwoners. Het magazine is verkrijgbaar in het Duits en in het Nederlands. De overnachtingsadressen zijn verzameld in een los drukwerk. Verspreiding  van het magazine vindt plaats via VVV partners, VVV’s in heel Nederland en op beurzen in binnen- en buitenland.
delen:

Informatie over de auteur

Sofie Fest | Hoofdredacteur | 0243501352 | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Van Munster Media Groep | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Kerkenbos 1075H
6546 BB
nijmegen
Nederland
Algemene voorwaarden Hosted by